20 Οκτ 2007

H CITIBANK Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμμετοχή της Citibank στο Χορηγικό Πρόγραμμα του 2007-2008. Η Citibank θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ για τη χρονιά 2007-2008 και θα εμφανίζεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα.

Απώτερος σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι η επίτευξη των αθλητικών, αγωνιστικών στόχων του Οργανισμού, αναδεικνύοντας παράλληλα τα αθλητικά ιδεώδη και προσφέροντας στους φιλάθλους αξέχαστες στιγμές!

Η συνεργασία μεταξύ της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και της CITIBANK θα επεκταθεί και σ’ άλλους τομείς με τη δημιουργία κοινών προϊόντων για τους φίλους της ομάδας και κοινών εκδηλώσεων.

Ο Ολυμπιακός καλωσορίζει τη CITIBANK στην ομάδα των χορηγών του, GOLDEN PARTNERS 2007-2008. Αυτή η συνεργασία είναι μόνο η αρχή...

Η ταυτότητα της CITIBANK

Η Citibank εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 1964. Σήμερα, η Τράπεζα διαθέτει 73 καταστήματα και 236 μηχανήματα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ) σε όλη την Ελλάδα, απασχολώντας συνολικά περισσότερους από 1.500 υπαλλήλους. Η Citibank προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στους τομείς των τραπεζικών συναλλαγών και των επενδύσεων σε Αμοιβαία Κεφάλαια, Χρηματιστηριακές Υπηρεσίες, ασφαλιστικά προγράμματα, δάνεια και πλήρη σειρά πιστωτικών καρτών. Για το 2006, η Citibank Ελλάδος διακρίθηκε ως η «Τράπεζα με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον» στο διαγωνισμό Best Workplaces. Παράλληλα, διακρίθηκε για τα αποτελέσματά της και στο εσωτερικό του οργανισμού με τον τίτλο του «Καλύτερου Business στο ΕΜΕΑ», ενώ την αντίστοιχη 1η θέση στο ΕΜΕΑ κέρδισε και το τμήμα των Καρτών για την απόδοσή του. Περισσότερες πληροφορίες στο www.citibank.gr.

H Citi (μητρική εταιρεία) είναι ο μεγαλύτερος χρηματοοικονομικός όμιλος στον κόσμο και βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης του Forbes Global 2000, ο οποίος κατατάσσει τις μεγαλύτερες από πλευράς κεφαλαίου, πωλήσεων, κερδών και χρηματιστηριακής αξίας εταιρείες του κόσμου.

http://gr.olympiakos.gr/article.aspx?aid=23177

"Ο Ολυμπιακός έχει οριοθετήσει τους στόχους για τα επόμενα πενήντα χρόνια"


Ο μάνατζερ του Ολυμπιακού, Σταύρος Ελληνιάδης, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ από τον Δημοσθένη Καρμοίρη και μίλησε για τους ερυθρόλευκους με συγκεκριμένα, αλλά αισιόδοξα λόγια, ενώ δεν αμέλησε να αναφερθεί και στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη.

Η αναφορά του στον Οικονομίδη ήταν χαρακτηριστική και "σκληρή": "Στα δύο χρόνια της θητείας του δεν έχει καταφέρει τα αναμενόμενα και δεν έχει κάνει τις απαραίτητες τομές και ρήξεις, δεν παλεύει για την υπεράσπιση όλων των ομάδων. Δεν είναι πρόεδρος όλων των ομάδων και δεν έχει καταφέρει να τις κάνει πιο εύρωστες και ανταγωνιστικές. Το μόνο που έχει καταφέρει, είναι να παίρνει ένα παχυλό μισθό, που δεν θα δέχονταν οι προκάτοχοί του και έχει κάνει τη συγκεκριμένη θέση, υπαλληλική".

Μιλώντας για την περίπτωση του Κίντελ Γουντς και το πόσο καλή μπορεί να "βγει" η μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, είπε: "Αν μας βγουν όλα αυτά που είδαμε στο Λας Βέγκας και παρακολουθήσαμε στα φιλικά, τότε με με βάση το συμβόλαιό του, θα έχει γίνει από την πλευρά μας... μια μικρή ληστεία".

Όσο για τη διοικητική "υγεία" του Ολυμπιακού, έκανε πάλι τη δήλωση στην οποία είχε προβεί στην κλήρωση της Α1, αλλά την συμπλήρωσε κιόλας: "Ο Ολυμπιακός έχει οριοθετήσει τους στόχους για τα επόμενα πενήντα χρόνια. Αλλά δεν παρουσιάζεται η ομάδα, όπως κάποιοι που άλλοι αυτοδιαφημιζόνται και έκαναν να πάρουν πρωτάθλημα 14 χρόνια από την εμφάνισή τους στο χώρο. Δεν ειπώθηκε ποτέ, ότι θα τα κάνουμε όλα με το... καλημέρα. Προτιμάμε και κάνουμε συντονισμένες και μεθοδικές κινήσεις".

Όσον αφορά τον ΣΚΑΪ και τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού που απέκτησε, ο Ελληνιάδης ζήτησε "αμεροληψία από το σταθμό και να μην υπάρξουν φαινόμενα, σαν τα περσινά, όταν κανείς δεν είδε δεύτερη φορά την φάση του τρίτου τελικού με τον Πηλοϊδη και με έπαιρνε όλος ο κόσμος να με ρωτήσει... γιατί. Θέλουμε όμως να ακούγεται η γνώμη όλων".

Για τον Μάτσε, είπε: "Έχει δουλέψει πάρα πολύ φέτος και πλέον είναι σε θέση να γίνει ο ηγέτης της ομάδας μας", ενώ αναφερόμενος στο γενικότερο ρόστερ του Ολυμπιακού, τόνισε: "Υπάρχουν βάσεις και ταλαντούχοι παίκτες, σε νεαρή ηλικία και με την προσθήκη του Τσακαλίδη και των 4 ξένων, υπάρχει ένα σύνολο με μέλλον. Το θέμα όμως, είναι πόσο γρήγορα θα γίνουμε μια πολύ καλή ομάδα...".

http://www.sport24.gr/html/ent/822/ent.201822.asp

© Blogger Templates | Make Money Online