26 Νοε 2007

Vasiliadis buzzer beater

olympia larisa vs olympiakos - last 5 minutes - 2007/08

Teodosic - Bourousis fast break

Του "Τίγρη" του έφταιγε η ώρα ...




Στις πολλές ασίστ του Ολυμπιακού, αλλά και στο ροτέισον που έκανε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Κολοσό στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πίνι Γκέρσον, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε. Ο ισραηλινός τεχνικός της ομάδας του Πειραιά μετά από μία τόσο άνετη νίκη είχε όρεξη για τα γνωστά αστειάκια του, τονίζοντας πως είναι καλύτερα να παίζει η ομάδα του χωρίς τον Γκριρ...

"Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Δεν ξέρω πόσες τελικά πάσες είχαμε τελικά, αλλά στο πρώτο μέρος είχαμε 19 ασίστ και αυτό είναι σημαντικό. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερα να κερδίζεις ενα παιχνίδι με 40 πόντους ή δύο με 20" δήλωσε στο ξεκίνημα ο Γκέρσον και στη συνέχεια, μίλησε για την... απουσία του Γκριρ: "Σήμερα μοιράσαμε τον χρόνο μας. Ειμαι ευχαριστημένος από την επίθεση, όχι όμως από την άμυνα. Βέβαια, όταν έχεις τόση διαφορά δεν σκέφτεσαι τόσο την αμυνα. Αν είναι να κερδίζουμε τότε ίσως είναι καλύτερα να μην παίξει ο Γκριρ στην συνέχεια και δεν θα έχει πρόβλημα"!

Ο εκνευρισμός που είχε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, κατά τη διάρκεια του αγώνα, συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με τον "Τίγρη", να δηλώνει: "Η ομάδα μου σέβεται τους θεσμούς. Δεχθήκαμε την αλλαγη ωρας για να κερδίσει ο Ολυμπιακός αυτά που του αναλογούν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Δεν αγωνιστήκαμε ποτέ ούτε θα αγωνιστούμε τέτοια ωρα". Ο τεχνικός του Κολοσσού, μίλησε και για την καλή επίθεση της ομάδας του και ευχήθηκε τα καλύτερα και στον Ολυμπιακό: "Ήρθαμε και παιξαμε το παιχνίδι μας και δεν κρυφτήκαμε. Στην επίθεση πηγαμε πολύ καλά απέναντι σε μια ομάδα οπως ο Ολυμπιακός. Κάναμε μόλις 8 λάθη και αυτό δείχνει ότι είμαστε συγκεντρωμένοι. Στην αμυνα θέλουμε περισσότερη προσπάθεια και γι αυτό ήμουν νευρικος με τους παίκτες μου. Ευχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη".

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=50156

Με κεκτημένη ταχύτητα




Με κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο επί της Πρόκομ για την Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός έκανε ένα βραδινό περίπατο στο ΣΕΦ στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 106-84 της ομάδας του σμαραγδένιου νησιού στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Α1. Κορυφαίοι για την ομάδα του Πίνι Γκέρσον οι Μπλάκνεϊ (18π με 4/6τρ), Βασιλειάδης (14π με 2/5τρ) και Πρίντεζης (14π με 7/7δ).

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην ομάδα του Πίνι Γκέρσον και αυτήν του Βαγγέλη Αλεξανδρή αποδείχθηκε και στο παρκέ αρκετά μεγάλη...

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 14-5 στο 4’, με 24-13 στο 6’, με 31-17 στο 8’ με 42-24 στο 11’ (έχοντας 6/8 τρίποντα) και με 54-30 στο 17’, χάρη στους Πρίντεζη (10π), Μπλάκνεϊ (11π), Ματσιγιάουσκας (9π) και Τεόντοσιτς (9π). Εν συνεχεία κατέβασε ρυθμούς, αλλά η διαφορά παρέμεινε σε αυτά τα επίπεδα μέχρι και το τέλος. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Διαμαντόπουλος έμενε μακριά από τον καλό επιθετικό εαυτό του (7 πόντους στο 30΄), ο Κέρτις Στίνσον παρέμεινε άποντος στην 3η περίοδο και στο 30ο λεπτό, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 80-62. Τυπική διαδικασία η τέταρτη περίοδος.

Δεκάλεπτα: 39-24, 61-43, 80-62, 106-84.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πίνι Γκέρσον): Μπλάκνεϊ 18 (4), Παπαμακάριος 6, Πρίντεζης 14, Ματσιγιάουσκας 12 (1), Καφκής 7, Μπουρούσης 10 (1), Τσακαλίδης 6, Τεοντόσιτς 9 (3), Τζάκσον 5 (1), Βασιλόπουλος 5, Βασιλειάδης 14 (2)

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Στίνσον 15, Ασημακόπουλος 1, Πίνοκ 14, Γιοσίποβιτς 14 (3), Τσέσκοβιτς 3 (1), Παναγιωταράκος 2, Διαμαντόπουλος 14 (2), Κουνούνης, Τζιγκάνοβιτς 8, Τόντιτς 2, Τσαμάτος 2


http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=50149

© Blogger Templates | Make Money Online