13 Νοε 2007

Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς


Η ΤΣΣΚΑ βρίσκεται σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι καθώς δεν είναι και πολύ συχνό το φαινόμενο να γνωρίζει δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα και το ρώσικο πρωτάθλημα.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, μέσα από το προσωπικό blog που διατηρεί μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, κατέστησε αναγκαία τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη στην Ευρωλίγκα έτσι ώστε να επιστρέψει στο σωστό μονοπάτι.

«Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη για εμάς, αφού χάσαμε σε δύο σερί αγώνες. Από την Ολίμπια στην Λιουμπλιάνα, για την Ευρωλίγκα και από τη Δυναμό Μόσχας στο Ρώσικο πρωτάθλημα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Θέλουμε τη νίκη για να συνέλθουμε και να ηρεμήσουμε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει το μεγαλύτερο μέρος των παικτών του. Οι αγώνες στην Μόσχα είναι πάντα δυσκολότεροι, πολύ απλά επειδή οι ομάδες έρχονται πιο χαλαρές. Λένε δηλαδή, πως «και να χάσουμε δεν τρέχει τίποτε, αφού λίγο έως πολύ είναι αναμενόμενο». Είναι πιο εύκολο να σουτάρεις και γενικά να παίξεις, όταν δεν σε πιέζει το αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό τα εντός έδρας ματς παρουσιάζουν περισσότερες προκλήσεις για την ομάδα μου. Εχουμε χρέος να παίξουμε καλά. Διαθέτουμε τέτοιο επίπεδο και υλικό, που αν πιάσουμε την απόδοσή μας είναι δύσκολο να χάσουμε από οποιονδήποτε αντίπαλο.
Αυτή η μονομαχία δεν έχει διαφορά σε σχέση με αυτές που θ’ ακολουθήσουν στην Μόσχα. Είναι άλλο ένα παιχνίδι κανονικής περιόδου για την Ευρωλίγκα.

Ιδιαιτερότητα θα υπάρχει στον αγώνα του β’ γύρου στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας». Στον Πειραιά. Μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού, που πέρυσι με συγκίνησε με τη συμπεριφορά του.


Εις το επανιδείν.


Θοδωρής»

http://www.superbasket.gr/?c=266&a=98625

Cska - Olympiakos 83-79

Με απουσίες στη Μόσχα


Ικανοποίηση για την επικράτηση επί του Αμαρουσίου, δεδομένων και των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στην πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την Ευρωλίγκα, την Τετάρτη. Η αποστολή των δευτεραθλητών Ελλάδος αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για τη ρωσική πρωτεύουσα, όπου στόχος είναι η νίκη επί της παρέας των Παπαλουκά και Ζήση. Το έργο τους καθίσταται ακόμη πιο δύσκολο λόγω της απουσίας του Ματσιγιάουσκας, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στον βραχιόνα, ενώ εκτός μάχης είναι και ο Τσακαλίδης με το γνωστό πρόβλημα στο πέλμα.

«Το μυαλό μας είναι πλέον στην ΤΣΣΚΑ, αν και δεν έχουμε πολλές μέρες να δουλέψουμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και όπου κι αν παίζει, με οποιονδήποτε αντίπαλο, θέλει πάντα τη νίκη. Αυτό θέλουμε και στη Μόσχα. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και όσο το δυνατόν περισσότερα εκτός. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στον όμιλό μας, που θα παλέψουν για την πρώτη θέση και πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες», δήλωσε ο Κώστας Βασιλειάδης για την αναμέτρηση με τους φιναλίστ της Ευρωλίγκας.

Όσο για τον αγώνα κόντρα στο Μαρούσι, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και της Μάλαγα, είπε: «Τα παιχνίδια όπως αυτό με το Μαρούσι είναι πολύ πονηρά και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, παίζαμε σε άδειες εξέδρες, αλλά νομίζω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε», ενώ αναφερόμενος στη δική του απόδοση και το χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα, είπε: «Όταν παίρνεις χρόνο συμμετοχής, είναι πιο εύκολο να βρεις ρυθμό. Προσπαθώ να αξιοποιώ κάθε ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής μου και να είμαι πάντα ετοιμοπόλεμος».

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=108650

© Blogger Templates | Make Money Online