16 Νοε 2007

Η αναγνώριση του Τεό


Ο Θοδωρής Παπαλουκάς με δηλώσεις του στην προσωπική του ιστοσελίδα σχολίασε: "Χαίρομαι ιδιαίτερα που είδα τα παιδιά. Δεν έχουμε την ευκαιρία να τα λέμε συχνά από κοντά μέσα στη σεζόν και είχαμε πολλά να συζητήσουμε".

Mιλώντας για τον Ολυμπιακό ανέφερε: "Από πλευράς υλικού, ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών. Όταν είναι πλήρεις ίσως έχουν το μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο στην Ευρώπη. Παίκτες όπως ο Τζάκσον, ο Ματσιγιάουσκας και ο Γκριρ έχουν μεγάλη αξία και αν καταφέρουν να μοιράσουν ρόλους και στους άλλους καλούς παίκτες που έχουν στο ρόστερ μπορούν να φτάσουν ψηλά.

Μου θυμίζουν λίγο την ΤΣΣΚΑ των πρώτων χρόνων από τότε που ήρθα στη Μόσχα που είχε ταλέντο αλλά δεν είχε γίνει ακόμα σύνολο. Ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή για να μπορεί σε λίγο να περιμένει μεγάλες επιτυχίες".

Όσο για την απόδοση της ΤΣΣΚΑ ο Παπαλουκάς τόνισε: "Δεν παίξαμε και πάλι καλά. Προερχόμασταν από δυο συνεχείς ήττες κάτι που δεν μας έχει ξανασυμβεί εδώ και χρόνια και ευτυχώς νικήσαμε για να φτιάξει λίγο το κλίμα.

Είμαστε σε κακή κατάσταση. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτιάξουμε τις αδυναμίες μας και να εντάξουμε όλα τα νέα παιδιά στην ομάδα, ενώ μας λείπει πολύ και ο Ματίας Σμόντις,» κατέληξε ο Έλληνας διεθνής γκαρντ της ΤΣΣΚΑ".

http://www.sport24.gr/html/ent/166/ent.206166.asp

© Blogger Templates | Make Money Online