24 Οκτ 2007

Με πολλές απουσίες η Ταού στην Αθήνα


Aποδεκατισμένη έρχεται στην Αθήνα η Ταού η μεθαυριανή αντίπαλος αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των ομίλων της Ευρωλίγκα(21.30 ΣΚΑΙ TV). Νέο πρόβλημα της ομάδας των Βάσκων ο Σίμας Γιασάιτις, ο οποίος θα παραμείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 10-15 ημέρες, εξαιτίας προβλήματος ουρολοίμωξης που αντιμετωπίζει. Ο Λιθουανός μάλιστα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βιττόρια για να αντιμετωπιστούν τυχόν επιπλοκές.

Η τελευταία εξέλιξη υποχρέωσε τον τεχνικό της ομάδας Νέναντ Σπάχια να σηκώσει τα χέρια ψηλά αφού είναι τραυματίες εδω και καιρό οι Αμερικανοί Σίνγκλετον και Τζόνσον ενω ο ΜακΝτόναλντ, είναι στις ΗΠΑ για οικογενειακό του πρόβλημα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να έλθει στην Αθήνα.

Σπάχια: Εχει βάθος στο πάγκο ο Ολυμπιακός

Με τόσα προβλήματα, ο Σπάχια,έκανε λόγο για αποστολή ανάγκης στην Ελλάδα ενω αναφερόμενος στον Ολυμπιακό δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλα ονόματα και έχει ξοδέψει πολλά χρήματα. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά έχουν παίξει μόλις ένα ματς στο πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε ακόμα να διαπιστώσουμε την πραγματική δύναμη του Ολυμπιακού έπειτα από ένα παιχνίδι. Αλλά στο μέλλον θα δούμε πόσο δυνατοί είναι.

Ασφαλώς και ο Ολυμπιακός έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, αλλά η πραγματική δύναμή του μπορεί να βρίσκεται στο βάθος του πάγκου του. Με τα τωρινά δεδομένα είναι δύσκολο να δούμε αν θα μπορούμε να σταματήσουμε παίκτες όπως ο Ματσιγιάουσκας και ο Γκριρ».

Ο Κροάτης τεχνικός ρωτήθηκε και για την περίπτωση του ΜακΝτόναλντ: «Ελπίζω να προλάβει να έρθει. Αυτή την εβδομάδα είχαμε αρκετά προβλήματα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το αντιμετωπίζω αυτό».

Πριτζιόνι

Ο Πάμπλο Πριτζιόνι ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήταν στο στόχαστρο των Πειραιωτών τόνισε:
«Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι κάτι που είχε συμβεί το καλοκαίρι και τώρα βλέπω μόνο πως θα νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι με κάθε κόστος.Είναι πάντα καλύτερο να έχουμε τώρα αυτά τα προβλήματα, παρά αργότερα. Νομίζω πάντως ότι έχουμε καλές πιθανότητες για νίκη στην Αθήνα, αλλά εξαρτάται από πολλά πράγματα.

Να παίξουμε καλά, αλλά να έχουμε και τύχη. Είμαστε στην αρχή της Ευρωλίγκας και ελπίζω ότι θα νικήσουμε στην πρεμιέρα, αφού θυμάμαι ότι πέρυσι είχαμε ηττηθεί με 20 πόντους στο ΣΕΦ και πάλι σε πρεμιέρα. Όμως, στα προημιτελικά τους νικήσαμε και περάσαμε στο φάιναλ φορ»

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=47247

Συνεργασία με την BMW

Πήραν φόρα στο λιμάνι και ανακοινώνουν τη μια συνεργασία μετά την άλλη. Η αρχή έχει γίνει εδώ και καιρό με τη NIKE και η συνέχεια ήταν με τη CITIBANK και τη ROLLMAN. Η νέα εταιρία που συμμετέχει πλέον στο Χορηγικό Πρόγραμμα 2007-2008 του Ολυμπιακού είναι η BMW Κουλούρης Α.Ε.

Όπως ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι», η συγκεκριμένη εταιρεία θα είναι επίσημος προμηθευτής της ΚΑΕ και πλέον οι παίκτες του Ολυμπιακού θα οδηγούν αυτοκίνητα BMW.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού...

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμμετοχή της BMW ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Α.Ε. στο Χορηγικό Πρόγραμμα 2007-2008 ως επίσημος προμηθευτής. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα οδηγούν πλέον αυτοκίνητα BMW που είναι προσφορά της εταιρείας ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Α.Ε.

Η συνεργασία των δυο πλευρών θα επεκταθεί και σ’ άλλους τομείς με κοινές προωθητικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των αγώνων, διαγωνισμούς εισιτηρίων και test drive των αυτοκινήτων από τους φιλάθλους και πολλά άλλα.

BMW ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Α.Ε.

Το όνομα ‘‘Κουλούρης Α.Ε.’’ έχει δίκαια συνδεθεί με τον κόσμο της BMW καθώς δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη μάρκα από το 1976.

Η αποκλειστική πορεία της εταιρείας στη μάρκα BMW, μετράει ήδη 30 χρόνια και μεταφράζεται σε μία συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τον πελάτη. Αυτή τη στιγμή η εταιρεία διαθέτει δύο κάθετα ολοκληρωμένα συγκροτήματα σε κεντρικά σημεία, στη Λ. Κηφισίας 196 στη Φιλοθέη και στη Λ. Λαυρίου 81 στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο τη Βόρεια και Ανατολική Αττική.

Παράλληλα, εξετάζοντας πάντα τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά, τον έντονο ανταγωνισμό του κλάδου αλλά και τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών ακολουθεί αναπτυξιακή πολιτική και σύντομα θα εγκαινιάσει ένα νέο πρότυπο κέντρο μεταχειρισμένων στο Σταυρό Αγ.Παρασκευής, ολοκληρωμένων λύσεων στο κλάδο του αυτοκινήτου αποδεικνύει γιατί η εταιρεία «Κουλούρης ΑΕ» είναι « το όνομα κλειδί στον κόσμο της BMW».

http://www.superbasket.gr/?c=136&a=7997

© Blogger Templates | Make Money Online