17 Οκτ 2007

ΓΚΕΡΣΟΝ : "ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ"


" Το μήνυμά του για τη χρονιά που πρόκειται να ξεκινήσει έστειλε μέσω της ιστοσελίδας της Ευρωλίγκας, ο Πίνι Γκέρσον. Ο προπονητής του Ολυμπιακού επανέλαβε ότι η ομάδα διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες, αλλά το θέμα είναι να κερδίζει τίτλους. Σε αυτό άλλωστε παραδέχτηκε ότι φέρει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθυνών. «Πρώτα από όλα ξέρετε ότι όταν δεσμεύτηκα με τον Ολυμπιακό, ήξερα ότι θα έπρεπε να πάμε στο φάιναλ φορ, γιατί δεν το αξίζαμε να πάμε εύκολα. Μπορείς να «τρυπώσεις», αλλά δεν είναι εύκολο. Φέτος, προσπαθούμε να χτίσουμε μια καλύτερη ομάδα, ώστε να κάνουμε το έργο μας πιο εύκολο. Πάντα στοχεύω ψηλά και προσπαθώ να τα καταφέρω. Δεν είναι εύκολο να χτίσεις μια ομάδα και να κατακτήσεις τίτλους.


Ξέρω, ότι τα ονόματα και τα λεφτά δεν είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσεις στο φάιναλ φορ. Τώρα έχουμε καλούς παίκτες, αλλά αυτό από μόνο του δεν τους κάνει ομάδα. Εξαρτάται από όλους μας και πρώτα από εμένα. Θα πρέπει να ξέρουν πως να κερδίζουν τα δύσκολα ματς και στη συνέχεια τους τίτλους. Δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε, αλλά χρειάζεται χρόνος και ελπίζω ότι στην φάση του Top 16 θα είμαστε έτοιμοι για όλα».
Στη συνέχεια, μιλώντας για τις μεταγραφές, είπε: «Ήταν δύσκολη η αναζήτηση παικτών το καλοκαίρι. Περίπου 60-70 παίκτες πάνε στο ΝΒα και δεν τους φέρνεις εύκολα πίσω. Προσπαθήσαμε. Τώρα είναι πιο ακριβοί. Έχουμε 4-5 παίκτες του ΝΒΑ και τους φέραμε με μεγάλο κόστος χρημάτων.
Πρέπει να φτιάξουμε ομάδα σε πολύ λίγο χρόνο. Είναι μια δύσκολη αποστολή. Πιστεύω στην ομάδα και όχι στους παίκτες. Και για να κάνεις ομάδα χρειάζεται χρόνος. Χτίζουμε μια νέα ομάδα γιατί χρειάζεται να χτίσουμε την ομάδα και για το μέλλον. Υπογράψαμε κάποιους νέους Έλληνες παίκτες και κάποιους παίκτες από το ΝΒΑ και πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να συνεχίσει μαζί για κάποια χρόνια. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν μπορέσουμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».
Στο ρεπορτάζ, ο Μαρκ Τζάκσον έστειλε επιστολή στη ΦΙΜΠΑ και προσκόμισε κάποια έγγραφα, με τα οποία ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με την Κατάμπρια, ο όρος που επικαλούνται οι Ισπανοί. Η αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεση είναι δεδομένη και ο Αμερικανός περιμένει.
Στο μεταξύ, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κίντελ Γουντς απέχει μια ανάσα από την απόκτηση κοινοτικού διαβατηρίου. Ο Αμερικανός ήδη έχει καταθέσει τα χαρτιά του για να αποκτήσει βουλγάρικη υπηκοότητα. Τα ευχάριστα νέα και το διαβατήριο μπορεί να καταφθάσουν και πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος."

http://www.championsday.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=6254&Itemid=76

© Blogger Templates | Make Money Online