19 Οκτ 2007

"Αν πάρουμε τη νίκη στην Αθήνα, θα είναι εκπληκτικό αποτέλεσμα για εμάς και κυρίως θα δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι αξίζουμε την συμπαράστασή τους"


Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε από αρκετές φουρτούνες αυτό το καλοκαίρι, αλλά όπως φαίνεται το καράβι βγήκε σώο. Ο Ταμπ Μπάλντγουϊν ξέρει ότι δεν έχει εύκολη αποστολή, αλλά όπως είπε και ο ίδιος δεν τον φοβίζουν οι δυσκολίες και τα προβλήματα...

«Όλα τα προβλήματα έχουν λύσεις. Όλοι μου λένε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και πόσο δύσκολο είναι να τα ξεπεράσουμε και να έχουμε μια επιτυχημένη σαιζόν. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και υπομονή. Όμως εγώ είμαι αισιόδοξος. Έχουμε καλούς παίκτες και έχουμε πολύ ταλέντο. Δεν λέω ότι έχουμε παίκτες επιπέδου Euroleague, αλλά σίγουρα έχουμε ένα πλήρες ρόστερ. Και αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν θέλουμε να κάνουμε άλλες προσθήκες. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για μία ομάδα από το να αλλάζει διαρκώς παίκτες. Ελπίζω ότι ο Γκιλέσπι και ο Χάνσελ είναι οι τελευταίοι παίκτες που ήρθαν στον ΠΑΟΚ. Όταν προσπαθείς να φτιάξεις μια ομάδα, να διδάξεις συστήματα και τακτικές σε άμυνα και επίθεση, είναι δύσκολο να «δουλεύεις» διαρκώς με καινούριους παίκτες".

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός τεχνικός μίλησε για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν: «Δεν έχουμε θέσει κάποιους συγκεκριμένους στόχους για τη φετινή σαιζόν. Δεν μιλάμε ούτε για την πρώτη θέση, ούτε για την όγδοη. Είναι πολύ βασικό αυτό. Με τους συνεργάτες μου, μέχρι τώρα, αποφεύγω οποιαδήποτε αναφορά σε συγκεκριμένο πλασάρισμα στην κανονική περίοδο. Είμαστε νέα ομάδα και αυτό που προέχει είναι να αποκτήσουμε χημεία και ομοιογένεια μεταξύ μας. Όταν το καταφέρουμε, θα μπορέσουμε να θέσουμε και ακριβείς στόχους».

Τέλος, μίλησε για την πρεμιέρα της ομάδας του αλλά και τη δική του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Αναφορικά με τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, είναι θετικό για εμάς ότι αγωνιζόμαστε σε άδειο γήπεδο. Όμως μπορεί να αποδειχτεί και μπούμερανγκ. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα θελήσουν να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς τον κόσμο τους. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ομάδα και πολύ υψηλούς στόχους. Αν πάρουμε τη νίκη στην Αθήνα, θα είναι εκπληκτικό αποτέλεσμα για εμάς και κυρίως θα δείξουμε στους φιλάθλους μας ότι αξίζουμε την συμπαράστασή τους».

http://www.superbasket.gr/?c=142&a=7830

© Blogger Templates | Make Money Online