22 Οκτ 2007

Γκέρσον - «Θα είναι αύριο εδώ με το λέτερ οφ κλίρανς»


Είναι απρόβλεπτος και κάθε φορά που μιλάει βγάζει είδηση. Δεν θα μπορούσε να μην το κάνει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και δεν αφορούσε το παιχνίδι, αλλά το μέλλον του Μαρκ Τζάκσον στο λιμάνι: «Θα είναι αύριο εδώ με το λέτερ οφ κλίαρνς», απάντησε με φυσικότητα ο Πίνι Γκέρσον και πρόσθεσε: «Είναι κάπου στη Μεσόγειο».

Ο Αμερικανός βρίσκεται στην Ισπανία και πήγε αυτοπρόσωπος να τα βρει με την Κάχα Καντάμπρια ώστε την Πέμπτη απέναντι στην Ταού να είναι στη διάθεση του ισραηλινού τεχνικού. Όσο για την πρεμιέρα; Ο Πίνχας στάθηκε και στα θετικά και στα αρνητικά: «Πετύχαμε τους περισσότερους στόχους που είχαμε βάλει πριν το παιχνίδι. Είναι η αρχή της σεζόν και πρέπει να είσαι καλός στην άμυνα όπως και ήμασταν. Τους οδηγήσαμε σε κακά σουτ και σε λάθη, αλλά δεν ελέγξαμε απόλυτα τα ριμπάουντ. Στην επίθεση, εκτός από δυο φορές, σουτάραμε σωστά αλλά ακόμα δεν έχουμε συγχρονιστεί και τα σουτ χάθηκαν από παίκτες που συνήθως δεν τα χάνουν. Ο Τζάκσον θα είναι αύριο εδώ με το λέτερ οφ κλίαρνς. Είναι κάπου στη Μεσόγειο».

Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση: ««Θέλω να ευχηθώ υγεία σ’ όλους. Δεν ήξερα για τα στατιστικά μου στη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν έχει σημασία αυτό, αλλά να κερδίζει η ομάδα. Λυπάμαι που δεν ήταν ο κόσμος στο γήπεδο. Έχουμε μια ακόμα αγωνιστική τιμωρία και ελπίζω να είναι η τελευταία», επισήμανε ο Γιάννης Μπουρούσης και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο στο ότι δεν βρήκαμε το ρυθμό μας, το γεγονός ότι ήταν άδειο το γήπεδο. Από τότε που ανέλαβαν οι κύριοι Αγγελόπουλοι ο στόχος είναι οι τίτλοι, έτσι και φέτος. Θέλει όμως δουλειά και υπομονή».

Ο Κώστας Βασιλειάδης βρέθηκε για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και ήταν πολύ θετικός για τον Ολυμπιακό: «Δουλέψαμε πολύ για το σημερινό παιχνίδι αν και δεν ήμασταν 100% έτοιμοι. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα αλλά στην επίθεση δεν μας βγήκαν τα σουτ. Ελπίζω με την Ταού να είμαστε έτοιμοι. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον ΠΑΟΚ».

http://www.superbasket.gr/?c=136&a=7939

© Blogger Templates | Make Money Online