18 Οκτ 2007

Ο Τζάκσον εάν και εφόσον ... μόνο στην Ευρωλίγκα


“Ο Κίντελ Γουντς και ο Λιν Γκριρ θα είναι το δίδυμο των ξένων του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι δύο Αμερικανοί θα κάνουν ντεμπούτο κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα ο Μαρκ Τζάκσον θα περιμένει την απόφαση της ΦΙΜΠΑ.
Την Παρασκευή η παγκόσμια ομοσπονδία θα παραλάβει τα επιπρόσθετα στοιχεία και στη συνέχεια θα αποφασίσει. Οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύουν ότι ο παίκτης θα δικαιωθεί και οι ισχυρισμοί της Καντάμπρια ότι έχει συμβόλαιο μαζί του έως το 2008 θα καταρρεύσουν. Αν αυτό γίνει μέχρι την Τρίτη ο Ολυμπιακός θα προλάβει να δηλώσει τον Τζάκσον στη ULEB και κατά συνέπεια θα παίξει στην Ευρωλίγκα με αντίπαλο την Τάου.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα τώρα, ο Πίνι Γκέρσον έχει κάνει τις επιλογές του και έχει δώσει από μία θέση στους Γκριρ, Γουντς. Η αισιοδοξία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για την έκδοση του βουλγαρικού διαβατηρίου του Γουντς πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αφήνει πολλά περιθώρια. Απομένουν διαδικαστικά θέματα και ίσως ο παίκτης να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ ως κοινοτικός.
Όσο για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, δεν έχει αλλάξει κάτι και εξακολουθεί να γυμνάζεται στο Ρέντη με τον προσωπικό του γυμναστή. Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, αισθάνεται ενοχλήσεις και στόχος όλων είναι να επιστρέψει σε ένα από τα ντέρμπι που ακολουθούν.”

http://www.championsday.gr/

1 σχόλια:

spicap είπε...

Άντε να δούμε... Όλη γκαντεμιά πάνω μας έπεσε φέτος. Δε μπορούμε να φέρουμε ένα παίκτη της προκοπής χωρίς να αντιμετωπίσουμε προβλήματα... Άντε να τελειώνουμε!

© Blogger Templates | Make Money Online