30 Οκτ 2007

Ικανοποίηση για τον Τζέικ


Ο Ολυμπιακός καπάρωσε τη 2η θέση; Είναι πολύ πρόωρο να ισχυριστεί κανείς κάτι τέτοιο αλλά νικώντας τον Αρη οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν αέρα και τόνωσαν την αυτοπεποίθησή τους μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στο κάτω-κάτω είναι μία νίκη που δεν έκανε πέρυσι η ομάδα, πότε η ικανοποίηση δικαιολογείται.

Εχουν και έναν ακόμη λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι στον Πειραιά. Ο Ιάκωβος Τσακαλίδης έπιασε καλή απόδοση, κυριάρχησε κάτω από τις δύο ρακέτες και έδειξε ότι θα προσφέρει στον Πίνι Γκέρσον μία ποιοτική λύση στους ψηλούς.

Αυτό που περιμένουν στον Ολυμπιακό είναι το κοινοτικό διαβατήριο του Γουντς έτσι ώστε να βρει θέση στο πρωτάθλημα και ο Τζάκσον. Υπάρχει αισιοδοξία ότι το πολυπόθητο έγγραφο θα φτάσει στα γραφεία της ομάδας αυτήν την εβδομάδα, όμως ποτέ δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος όταν μπλέκει σε γραφειοκρατικά γρανάζια.

Πλέον, η προσοχή του Ολυμπιακού στρέφεται στην Ευρωλίγκα και στο παιχνίδι με την Ολίμπια στη Λουμπλιάνα. Επειδή όμως ο αντίπαλος φαντάζει αδύναμος, ήδη στο μυαλό των ερυθρόλευκων μάλλον στριφογυρνάει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos/173789.html

© Blogger Templates | Make Money Online