13 Νοε 2007

Με απουσίες στη Μόσχα


Ικανοποίηση για την επικράτηση επί του Αμαρουσίου, δεδομένων και των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στην πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για την Ευρωλίγκα, την Τετάρτη. Η αποστολή των δευτεραθλητών Ελλάδος αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για τη ρωσική πρωτεύουσα, όπου στόχος είναι η νίκη επί της παρέας των Παπαλουκά και Ζήση. Το έργο τους καθίσταται ακόμη πιο δύσκολο λόγω της απουσίας του Ματσιγιάουσκας, ο οποίος έχει ένα αιμάτωμα στον βραχιόνα, ενώ εκτός μάχης είναι και ο Τσακαλίδης με το γνωστό πρόβλημα στο πέλμα.

«Το μυαλό μας είναι πλέον στην ΤΣΣΚΑ, αν και δεν έχουμε πολλές μέρες να δουλέψουμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και όπου κι αν παίζει, με οποιονδήποτε αντίπαλο, θέλει πάντα τη νίκη. Αυτό θέλουμε και στη Μόσχα. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια και όσο το δυνατόν περισσότερα εκτός. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στον όμιλό μας, που θα παλέψουν για την πρώτη θέση και πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες», δήλωσε ο Κώστας Βασιλειάδης για την αναμέτρηση με τους φιναλίστ της Ευρωλίγκας.

Όσο για τον αγώνα κόντρα στο Μαρούσι, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ και της Μάλαγα, είπε: «Τα παιχνίδια όπως αυτό με το Μαρούσι είναι πολύ πονηρά και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών, παίζαμε σε άδειες εξέδρες, αλλά νομίζω ότι κάναμε αυτό που έπρεπε», ενώ αναφερόμενος στη δική του απόδοση και το χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα, είπε: «Όταν παίρνεις χρόνο συμμετοχής, είναι πιο εύκολο να βρεις ρυθμό. Προσπαθώ να αξιοποιώ κάθε ευκαιρία που μου δίνει ο προπονητής μου και να είμαι πάντα ετοιμοπόλεμος».

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=108650

© Blogger Templates | Make Money Online