23 Νοε 2007

Πρέπει το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποτελέσει οδηγό για εμάς και με αυτό να πορευόμαστε σε όλη τη σεζόν


Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Πρόκομ έσπασε όλα τα κοντέρ, διαλύοντας τους Πολωνούς με 109-65. Μετά το τέλος του ματς ο Μαρκ Τζάκσον δήλωσε στο www.sportfm.gr πως η ομάδα του έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. «Παίξαμε εκπληκτικό μπάσκετ από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού», για να συνεχίσει λέγοντας πως αυτό το ματς πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη φετινή σεζόν. « Πρέπει το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποτελέσει οδηγό για εμάς και με αυτό να πορευόμαστε σε όλη τη σεζόν». Όσο για τη δική του απόδοση, αν και αγωνίστηκε λίγο, ο 32χρονος φόργουορντ στάθηκε κυρίως στις αμυντικές του επιδόσεις. «Επιθετικά ήμουν σε μέτρια μέρα, στην άμυνα όμως θεωρώ πως έκανα την καλύτερή μου εμφάνιση».

Από τη μεριά του, ο Μουσταφά Σακούρ της Πρόκομ δεν είχε και πολλά να πει μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του. «Τι να πω για αυτό το ματς;», αναρωτήθηκε ο 23χρονος Αμερικανός μιλώντας στο www.sportfm.gr μετά το τέλος του ματς και συμπλήρωσε πως η ομάδα του ήταν κάκιστη. « Ήμασταν απογοητευτικοί! Ο Ολυμπιακός από την αρχή του παιχνιδιού επέβαλε τον ρυθμό του και δεν μας άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το ματς και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που έχουμε με αντίπαλο τη Σιένα», ήταν τα λόγια του νεαρού πλέι μέικερ.

Στον Ολυμπιακό, μετά την επιτυχία στη Λάρισα κόντρα στην Ολύμπια και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη, αλλά και τη χθεσινή 44άρα κόντρα στην Πρόκομ, η ψυχολογία είναι στα ύψη. Στον Πειραιά υποδέχονται την Κυριακή τον Κολοσσό Ρόδου και την άλλη Πέμπτη τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=109699

© Blogger Templates | Make Money Online