2 Νοε 2007

Μέσα ο Τζάκσον έξω ο Γούντς!


Ο Πίνι Γκέρσον έκανε την έκπληξη και αιφνιδιάζει κόσμο και αντιπάλους, καθώς αποφάσισε να βάλει τον Μαρκ Τζάκσον στο ρόστερ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας έξω τον Κίντελ Γουντς μέχρι να πάρει κοινοτικό διαβατήριο.
Μετά τον αγώνα με την Ολίμπια, ο Πίνχας δήλωσε ότι στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει τον Μαρκ Τζάκσον, αλλά τελικά η δήλωσή του ήταν... ψευδής. Ο Αμερικανός που στα δύο παιχνίδια της Ευρωλίγκας ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Ολυμπιακού θα φορέσει τα ερυθρόλευκα στο ντέρμπι και θα γεμίσει τη ρακέτα.

Στον Πειραιά, περίμεναν όλο αυτόν τον καιρό να αποκτήσει ο Γουντς κοινοτικό διαβατήριο (βουλγαρικό κατά προτίμηση), αλλά αυτό δεν έγινε και δεν μπορούν να είναι στο ίδιο ρόστερ οι Γκριρ, Γουντς και Τζάκσον. Όμως, οι εμφανίσεις του Τζάκσον έβαλαν τον Γκέρσον σε σκέψει και τελικά αποφάσισε να αλλάξει προς το παρόν το ρόστερ.

Και λέμε προς το παρόν, γιατί οι διεργασίες για το διαβατήριο του Γουντς συνεχίζονται, απλά πήραν αναβολή για την επόμενη εβδομάδα, τουλάχιστον. Όσο ο Γουντς παραμένει Αμερικανός, θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα και στο ελληνικό πρωτάθλημα θα παίζει ο Τζάκσον, εκτός κι αν ο Γκέρσον αλλάξει πάλι γνώμη.

Με βάση τα όσα έχει δείξει τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Τζάκσον, η αλλαγή του Γκέρσον είναι σωστή. Ο Γουντς δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό, σε αντίθεση με τον Τζάκσον που μοιάζει να παίζει χρόνια στην ομάδα. Συν τοις άλλοις, η περιφέρεια του Ολυμπιακού είναι ή τουλάχιστον φαίνεται γεμάτη, παρά τις απουσίες του Σεϊμπούτις και του Βασιλόπουλου (που παίζει και στο 3), ενώ στη ρακέτα η μπάλα δεν πάει συχνά.

Πάει, όμως, στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας, όταν παίζει ο Τζάκσον και φαίνεται ότι ο Γκέρσον θέλει να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό και μέσα στη ρακέτα και με αυτό το στόχο η παρουσία του Αμερικανού στο ρόστερ κρίνεται απαραίτητη.

http://www.sport24.gr/html/ent/922/ent.203922.asp

© Blogger Templates | Make Money Online