30 Οκτ 2007

Απαιτήσεις Ελληνιάδη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι




Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να απομακρυνθούν οι λευκές πολυθρόνες κοντά στο παρκέ και να μείνουν κενές πέντε σειρές καθισμάτων πίσω από τον πάγκο της ομάδας τους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από τον Παναθηναϊκό ο κ. Γεωργαντής, από τον Ολυμπιακό οι κύριοι Ελληνιάδης και Τσιρώνης, από τον ΕΣΑΚΕ ο κ. Κονδύλης, από το ΟΑΚΑ ο κ. Γιαννόπουλος και αστυνομικοί διευθυντές.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης ζήτησε να γίνει φύλαξη της φυσούνας, να κλείσουν τα κιγκλιδώματα στις πτυσσόμενες εξέδρες τα οποία οδηγούν στο παρκέ και να μην υπάρχουν άνδρες σεκιούριτι που δεν είναι επίσημα αναγνωρισμένοι. Θέμα προέκυψε και με τις λευκές πολυθρόνες δίπλα στο παρκέ. Οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν να φύγουν γιατί πέρσι γίνονταν χειρονομίες και όσοι κάθονταν εκεί, έβριζαν.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή (4/11) στις 20.00 ή στις 20.15 γιατί την ίδια μέρα αγωνίζεται και η ΑΕΚ εντός έδρας στο ποδόσφαιρο στις 16.30.

Αυτά που αποφασίστηκαν είναι:

1. Να μείνουν κενές πέντε σειρές καθισμάτων πίσω από το καλάθι που είναι κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού .
2. Να μείνουν κλειστές οι πτυσσόμενες εξέδρες πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και τη γραμματεία.
3. Δεν έχουν δικαίωμα παρουσίας στο παρκέ όσοι δεν έχουν δουλειά.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=47743

© Blogger Templates | Make Money Online