30 Οκτ 2007

Πάμε για νίκη στο ΟΑΚΑ


Στο «Αλεξάνδρειο» ήταν το κόκκινο πανί για τους φίλους του Άρη, αλλά και ο ίδιος ήθελε περισσότερο από κάθε άλλο να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Ο λόγος για τον Κώστα Βασιλειάδη που με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είχε αγωνιστεί σε πολλά ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο. Ο ίδιος μετά τον αγώνα, παραδέχτηκε ότι πανηγύρισε περισσότερο απ’ ότι συνήθως τα καλάθια του λόγω αυτής της σχέσης με το παρελθόν του...

«Τόσα χρόνια και οι κόντρες με τον Άρη δεν γίνονται να ξεχαστούν και γι’ αυτό πανηγύρισα λίγο παραπάνω τα καλάθια μου...», σχολίασε ο Βασιλειάδης και συμπλήρωσε: «Ξέραμε από την αρχή ότι το γήπεδο θα ήταν γεμάτο. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι κι αυτό το δείξαμε σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με την άμυνα και σταθερότητα στην επίθεση πήραμε τη νίκη».

Ο διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε και στην αξία που έχει αυτή η νίκη για την ομάδα του: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε ξεκινήσει με 2-0 ενόψει Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλα σχέδια φέτος και πάμε για νίκη στο ΟΑΚΑ».

Ο Γιάννης Μπουρούσης με τη σειρά του θεωρεί ότι ανεξάρτητα με το τι θα γινόταν στο «Αλεξάνδρειο», το ντέρμπι «αιωνίων» την ερχόμενη Κυριακή είναι μια άλλη ιστορία: «Άλλη ομάδα ήμασταν πέρσι, άλλη φέτος. Σημασία έχει η νίκη και συνεχίζουμε. Και σήμερα να χάναμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετική ιστορία. Πρέπει όμως πρώτα να κερδίσουμε την Ολίμπια»

http://www.superbasket.gr/?c=136&a=8158
Το κλίμα που υπάρχει πάντως στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι ότι πρώτα υπάρχει το παιχνίδι στη Σλοβενία με την Ολίμπια και στη συνέχεια αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σήμερα ρεπό και μόνο κάποιοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ για ατομική προπόνηση υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και του Χρήστου Μαρμαρινού. Ο Μαρκ Τζάκσον πήγε για προπόνηση το πρωί και οι Καυκής, Παπαμακάριος το απόγευμα.

© Blogger Templates | Make Money Online