26 Οκτ 2007

Γούντς "Παίξαμε καλά, αλλά έπρεπε να καθαρίσουμε νωρίτερα τον αγώνα"


Ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» στη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Τάου με 95-90 στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας δήλωσε στο www.sport-fm.gr ο Κίντελ Γουντς.

«Ήταν φοβερή εμπειρία για μένα να παίζω σε γεμάτο γήπεδο. Ακόμη και όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ο κόσμος μάς συμπαραστάθηκε και μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε στη νίκη», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ που σημείωσε 19 πόντους και 5 ριμπάουντ. Μιλώντας για την εικόνα του αγώνα, ο 26χρονος άσος είπε: «Παίξαμε καλά, αλλά έπρεπε να καθαρίσουμε νωρίτερα τον αγώνα. Είχαμε απέναντί μας έναν πολύ καλό αντίπαλο που μας δυσκόλεψε αρκετά. Μπήκαμε νευρικά στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε κάποια ανόητα λάθη, αλλά ευτυχώς δεν μας στοίχισαν. Τέλος καλό, όλα καλά».

Στην ιστοσελίδα του SuperΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε και ο Τιάγκο Σπλίτερ, που αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ολυμπιακό και τον έχρισε φαβορί για να βρεθεί στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης. «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετική επίθεση. Πιστεύω πως μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ, είναι τα μεγάλα φαβορί για να φτάσουν ως το φάιναλ φορ», τόνισε ο Βραζιλιάνος σέντερ της Τάου και πρόσθεσε: «Εμείς παίξαμε τραγική άμυνα, ωστόσο είναι θετικό το γεγονός ότι παρά το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά, επιστρέψαμε στο ματς και διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι τέλους. Οι απουσίες που είχαμε λόγω τραυματισμών δεν αποτελούν για μας δικαιολογία».

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=106636

© Blogger Templates | Make Money Online