26 Οκτ 2007

Γκέρσον "Πήγαμε καλά στην άμυνα και ακόμη και με έναν πόντο να κερδίζαμε, θα ήμασταν ευχαριστημένοι"


Γκέρσον: "Αυτή την περίοδο δεν μπορείς να παίζεις καλά"

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Πίνι Γκέρσον τόνισε: "Η Ταού είναι μια πολύ καλή ομάδα και έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Εμείς πρέπει να νικάμε σε όλα τα εντός έδρας ματς και είναι πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη στην Ευρωλίγκα. Σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν, δεν είναι εύκολο να παίζεις καλά, ενώ κάποιοι παίκτες έπαιξαν πολύ, αν και είναι πολύ λίγο καιρό στην ομάδα. Πήγαμε καλά στην άμυνα και ακόμη και με έναν πόντο να κερδίζαμε, θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Από την επίθεση δεν μπορώ να ζητήσω κάτι περισσότερο, αν και όταν στη συνέχεια τα ματς γίνουν πιο δύσκολα, εμείς θα χρειαστεί να βελτιωθούμε και σε αυτόν τον τομέα".

Από την πλευρά του, ο Νέβεν Σπάχια, δήλωσε: "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε χάλια. Όχι τόσο στην επίθεση, σε αυτόν τον τομέα συνήθως είμαστε καλοί, αλλά στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αλλά στο τέλος κάναμε λάθη και χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη".

Ματσιγιάουσκας: "Σημασία έχει η νίκη"

Ο Άρβιντας Ματσιγιάουσκας αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράσταση του τόνισε: "Για μένα τα παιχνίδια με την Ταού δεν είναι ξεχωρστά. Ήταν πρεμιέρα και σημασία έχει η νίκη. Είχαμε πολλά σκαμπανευάσματα αλλά στο τέλος εμείς επικρατήσαμε".

Ο Μάρκ Τζάκσον από την πλευρά του μετά το τέλος της αναμέτρησης σχολίασε: "Οι μεγάλες ομάδες παίρνουν τη διαφορά, όμως οι σπουδαίες ομάδες τα αποτελέσματα". Τέλος, τόνισε: "Μου αρέσει να σουτάρω τρίποντα!".

Ο Λιν Γκριρ με τη σειρά του μιλώντας για την ανατροπή της Ταού συμπλήρωσε: "Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά όμως στη συνέχεια μας ισοφάρισαν. Δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά αυτό".

http://www.sport24.gr/html/ent/747/ent.202747.asp

© Blogger Templates | Make Money Online