29 Οκτ 2007

Τα πρώτα εύστοχα (;;;) συμπεράσματα


Τα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας για φέτος είναι πραγματικότητα. Κατά σειρά ΠΑΟΚ, Tau, ΑΡΗΣ... Κάποια συμπεράσματα μπορούν να βγουν, αν και μπορεί να είναι επισφαλή.

Ξεκινάμε λοιπόν....

Με τον ΠΑΟΚ η ομάδα παρουσίασε ένα αρκετά καλό αμυντικό πρόσωπο, αλλά όπως και να έχει πρώτο επίσημο ματς ήταν, χωρίς κόσμο, με τον Woods να ψιλοβαριέται κλπ κλπ κλπ...

Στο δεύτερο παιχνίδι, αυτο με την Tau όμως είδαμε άλλα πράγματα.. Τον Woods τον περιμέναμε, τον Greer επίσης, τον Matse τον ξέραμε! Στο ματς αυτο όμως ξεκίνησε βασικός ένας χοντρούλης Αμερικάνος, ψηλός, με το περιποιημένο μουσάκι του αλλά με τα αθλητικά του προσόντα να μην εντυπωσιάζουν. Μπαίνει μέσα λοιπόν ο κύριος Jackson και απλά βγάζει μάτια.. Με ενα υπόγειο μπάσκετ, με πολλές προσποιήσεις και αρκετό physical game διέλυε την άμυνα της Tau όσο είχε ανάσες. Οι παίχτες λοιπόν όσο αφορά την επίθεση γάζωσαν κατά το κοινώς λεγόμενο.. Στην άμυνα όμως... Μαύρο χάλι! Κυρίως στην τρίτη περίοδο οι ερυθρόλευκοι μάρκαραν με τα μάτια με αποτέλεσμα η μεγάλη διαφορά που είχε χτιστεί στο πρώτο ημίχρονο να χαθεί εύκολα. Άμυνα περισσότερο ζωνάρι παρά ζώνη, με τους Ισπανούς να σουτάρουν συνεχώς ανενόχλητοι... Αυτό που μας ανησύχησε παρ'όλα αυτά δεν ήταν τόσο η άμυνα, που όπως και να χει την περιμέναμε να ψάχνεται, αλλά το μονόπλευρο σκοράρισμα.. 95 πόντοι από 5 παίχτες, ένας εκ των οποίων ακόμα δεν μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και οι πρώτες ανησυχίες άρχησαν να εμφανίζονται.

Άρης στο Αλεξάνδρειο και οι ανησυχίες άρχησαν να χάνονται.. Greer πρώτο βιολί, Τσακαλίδης το τοίχος στην άμυνα και MVP ο Πρίντεζης με τα ελατήρια στα πόδια. Ο Ολυμπιακός έδωσε μερικές απαντήσεις σε μια έδρα που την προηγούμενη χρονιά είχε μία νίκη σε τέσσερα ματς.

Επόμενο σούπερ ντέρμπι, με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, προηγείται βέβαια το παιχνίδι στη Σλοβενία.

Είδομεν....

© Blogger Templates | Make Money Online