16 Οκτ 2007

Ο Μάτσε επέστρεψε ... για τα καλά ...


"Είναι στην καλύτερη κατάσταση από τότε που ήρθε στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό και το δείχνει σχεδόν σε κάθε φιλικό ματς, προετοιμαζόμενος να το δείξει και όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια. Κι όχι μόνο με το σκοράρισμα, αλλά και με την πάσα, στοιχείο που χαρακτηρίζει φέτος τον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας.

Λιθουανός σταρ στο ματς με τον ΑΓΟΡ μοίρασε 7 ασίστ και για μια ακόμη φορά έδειξε πόσο καλά ξέρει να "διαβάζει" το παιχνίδι και να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά των συμπαικτών του. "Είναι η πρώτη φορά που δίνω τόσες πολλές ασίστ" είπε ο ίδιος για να συμπληρώσει: "Όσο όμορφο είναι να σκοράρεις, αλλά τόσο όμορφο είναι να δίνεις την ευκαιρία στους συμπαίκτες σου να σκοράρουν".

Όσον αφορά την ομάδα του Ολυμπιακού, ο "Μάτσε" δήλωσε: "Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι. Είναι μια νέα ομάδα η φετινή και οι τραυματισμοί μάς δημιούργησαν πρόβλημα. Όμως, σε κάθε ματς θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι και για να τα καταφέρουμε χρειάζεται προσπάθεια, την οποία έχουμε. Όπως και δουλειά την οποία κάνουμε και υπομονή από τον κόσμο, την οποία ζητάμε και ελπίζουμε να έχουμε".

Την επόμενη Πέμπτη στις 21:30 ο Ολυμπιακός παίζει με την Ταού το πρώτο ματς για την Ευρωλίγκα και μέχρι τότε θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Μαρκ Τζάκσον. Η ΦΙΜΠΑ ενημέρωσε όλες τις πλευρές να καταθέσουν τα έγγραφά τους μέχρι τις 19 και η υπόθεση θα λυθεί άμεσα."

http://www.sport24.gr/html/ent/216/ent.201216.asp

© Blogger Templates | Make Money Online