16 Οκτ 2007

Γιατί ρε Σοφο?


ελικά, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης πέρασε από εργομετρικά, αλλά καλύτερα να μην είχε περάσει γιατί τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά! Ο «Σόφο» βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου υποβλήθηκε στα απαιτούμενα τεστ τα οποία έδειξαν ότι είναι υπέρβαρος, ανέτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και κινδυνεύει σε σοβαρό βαθμό η υγεία του αν ανεβάσει ταχύτητα και τεθεί στη διάθεση το Πϊνι Γκέρσον.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Επίσημα οι «ερυθρόλευκοι» δεν λένε ακόμα το παραμικρό αν και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη μέσα στις επόμενες μέρες. Θα υπάρξει διακοπή συμβολαίου στον διεθνή σέντερ; Θα αλλάξει γυμναστή και τρόπο εκγύμνασης; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Το μόνο δεδομένο είναι ότι δεν πρόκειται να φύγει από το λιμάνι.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ξέρει καλά ότι αν αποφασίσει να λύσει το συμβόλαιο του Σοφοκλή, ο Σόφο θα πάει αμέσως στο αντίπαλο στρατόπεδο (Παναθηναϊκός), γι’ αυτό και όπου βρεθεί και γίνεται συζήτηση για τον Σχορτσανίτη, διευκρινίζει ότι θα είναι μέλος του Ολυμπιακού μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του, για τα επόμενα τρία χρόνια δηλαδή.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν θέλησαν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες όσον αφορά το βάρος του Big Sofo, αλλά φημολογείται ότι είναι γύρω στα 180 κιλά!!! Πότε θα επιστρέψει ο διεθνής σέντερ; Άγνωστο και σίγουρα αν συνεχίσει έτσι, ο Ολυμπιακός και το ελληνικό μπάσκετ θα απολέσουν ένα σπουδαίο κεφάλαιο."

http://www.superbasket.gr/?c=136&a=7694

© Blogger Templates | Make Money Online