19 Οκτ 2007

Χωρίς Ντιαρά ο ΠΑΟΚ


Είναι οριστικό και είναι πρόβλημα, μεγάλο μάλιστα για τον ΠΑΟΚ. Ο Μαμούτου Ντιαρά δεν θα παίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού δεν εκδόθηκε το δελτίο του. Ο Γάλλος φόργουορντ είναι δεσμευμένος με την Σαλόν και οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περίμεναν ως την τελευταία στιγμή, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μάταια, αφού ο Ντιαρά έχει ακόμη συμβόλαιο με τη Γαλλική ομάδα και δεν μπορεί να αγωνιστεί, εφόσον δεν είναι τυπικά ελεύθερος. Και το γεγονός ότι αυτή ακριβώς η δέσμευση έγινε γνωστή την ύστατη ουσιαστικά στιγμή, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Ντιαρά είναι δύσκολο να αποδεσμευτεί από την Σαλόν, φαίνεται ότι υπάρχει σημαντικό ποσό που δημιουργεί το πρόβλημα και το οποίο για να λυθεί μάλλον πρέπει να καταβάλει ο ίδιος ο παίκτης. Δεν αποκλείεται μάλιστα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ντιαρά, να έχει επιπτώσεις στη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, εάν και εφόσον δεν επιλυθεί στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας.

Με τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να παίξει την Κυριακή στο ΣΕΦ, χωρίς τον πιο σταθερό του παίκτη και το κενό που δημιουργείται είναι αναμφίβολα μεγάλο. Το εάν θα καλυφθεί, από την προσπάθεια που θα γίνει εκ των έσω θα φανεί στο γήπεδο…

http://www.superbasket.gr/?c=142&a=7866

© Blogger Templates | Make Money Online