23 Οκτ 2007

Γκρίρ στην Sportday "Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό"


Αποφασισμένος να κατακτήσει πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό δήλωσε στη «SportDay» ο Λιν Γκριρ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τα ποδαρικό με το δεξί στο πρωτάθλημα, ξεκινούν την Πέμπτη την περιπέτειά τους στην Ευρωλίγκα υποδεχόμενοι την Τάου.

«Είμαστε έτοιμοι για όλους τους αγώνες από δω και πέρα, ανεξαρτήτως της σημασίας τους. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα θα επηρεαστεί από το γεγονός ότι είμαστε οι περισσότεροι καινούργιοι παίκτες. Σε όλες τις ομάδες συμβαίνει το ίδιο. Έρχονται νέοι παίκτες και πρέπει να βρουν τη χημεία τους. Καμία δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κατάσταση που επιθυμούν οι προπονητές. Έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες και πρέπει σιγά-σιγά να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να συνδυάσουμε αυτό το ταλέντο», δήλωσε ο 28χρονος πλέι μέικερ και πρόσθεσε: «Θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Στις προηγούμενες ομάδες μου (σ.σ.: κολέγιο Τεμπλ, Γκρίνβιλ, Νήαρ Ηστ, Σλασκ Βρότσλαβ, Ντιναμό Μόσχας, Νάπολι και Μπακς) υπήρξα πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ. Τώρα με ενδιαφέρει μόνο να υλοποιήσει η ομάδα μου τους στόχους της».

Ως τώρα (και με εξαίρεση τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ) ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολύ παραγωγικός στην επίθεση, αλλά ευάλωτος στην άμυνα. Ο Αμερικανός άσος δεν δείχνει να νοιάζεται για το πώς θα έρθει η νίκη. Αρκεί να έρθει. «Όσο νικάμε δεν έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο το επιτυγχάνουμε. Εφόσον πετυχαίνουμε περισσότερους πόντους από τον αντίπαλο, όλα είναι καλά. Βέβαια η άμυνα είναι σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού και δίνει τα πρωταθλήματα, αλλά όλοι θα κριθούμε από τα αποτελέσματα».

Τέλος, ερωτηθείς για το μήνυμα που θα έστελνε στον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Λιν Γκριρ απάντησε ότι «... τους χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο και θέλουμε την υποστήριξή τους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δεν είδατε πόσο κρύο ήταν το γήπεδο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ; Είναι κρίμα να συμβαίνει αυτό».

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=106191

© Blogger Templates | Make Money Online